Arbejdsområder

Tre dele, én helhed

Fornyede overvejelser // research & reformstrategier

//

Sammenhængen imellem at undersøge, at erkende og at handle er – så enkelt det end lyder – motoren i vores arbejdsopgaver, aktiviteter og tiltag. For hvad nytter det ene uden det andet?

Vi arbejder – som katalysatorer og sparringspartnere – indenfor tre sammenhængende områder:

Research
Undersøgelser, analyser, empiriske studier og forskning. Med en kliché søger vi spørgsmål fremfor svar – og har fokus på at udvide perspektiver, fortolke og beskrive mønstre og spændingsfelter fremfor for ‘klare’ konklusioner. Fænomenologiske diagnoser med faglig tyngde og tættere på hverdagslivet.

Identitet
Klare og tydelige grundindstillinger og -holdninger i et konsistent værdisæt og idéfundament.  Ambitionen er at skærpe og intensivere grundidentiteten, især med afsæt i en ‘nordisk humanisme’ – som modvægt til en mere og mere økonomisk/kommerciel konkurrencetænkning.

Reformer 
Skærpelse og intensivering af den strategisk retning og gennemarbejdede handleplaner.  Forretningsområder mv. kan miste deres kraft og må fornyes for at bevare en styrke. Genovervejelser af kommunikation, basale værdier mv. kan sikre en opdateret handlekraft.

 

KONTAKT

Suomisvej 2
1927 Frederiksberg
kontakt@spatium.dk
+45 70201421

FØLG OS