Om spatium

Navn, logo & kontaktinfo

Spatium betyder mellemrum. Du kender det fra ‘spatiering’, altså mellemrummene imellem ordene på en linje og afstanden imellem ordenes enkelte bogstaver i et skriftsnit. Tynde hårspatier var for typografer og bogtrykkere ‘blindt materiale’, som fik et ord og en sætning til at ‘hænge sammen’ og fremstå smukkere.

Altså at have blik for, hvad der sker i mellemrummene. Det ukendte i det kendte. Faktisk det samme, som er på spil i at være entreprenant/entrepreneur – fra fransk ‘entre’ (mellem) og ‘predre’ (at tage og gribe ud efter). At gribe ud efter dét, som er i mellemrummene og som andre måske ikke kan se (blindt materiale).

Du kender det også fra ‘at spadsere’, fra engelske space, espace på fransk. I den forstand betyder det også “udstrækning af tid og rum” og er derfor en analogi til ‘det som sker’, altså en begivenhed med fylde og intensitet.

Hanen er gallisk og en reference til den franske revolution og oplysningstiden. Hanen udtrykte (og udtrykker) mod, årvågenhed og stolthed.

Troels Klinke Wæver

Troels Klinke Wæver ejer og driver spatium. Jeg er uddannet cand.merc. fra CBS/Handelshøjskolen (1993),  Master i teologi fra KU (2019) og certificeret af professor Ole Fogh Kirkeby i protreptik og ledelsesfilosofi (2018). Jeg har tidligere haft ledelsesstillinger i HTH Køkkener, BBDO og Bonniers Publikations. Se CV her

Kontaktinfo

spatium
Suomisvej 2
1927 Frederiksberg

Telefon: 7020 1421
Mail: kontakt@spatium.dk
cvr.nr. 38 97 77 76

Troels Klinke Wæver
Mobil: 2625 1330
Mail: troels@spatium.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, emner du vil drøfte eller hvis du ønsker et uforpligtende møde.

KONTAKT

Suomisvej 2
1927 Frederiksberg
kontakt@spatium.dk
+45 70201421

FØLG OS